Ecoviatges i Experiències. Viatja amb I&E

Interpreta Natura ha seleccionat alguns dels llocs més increïbles de la geografia espanyola, llocs que tots hauríem de conéixer i sentir per a meravellar-nos per la seua exuberant naturalesa, el seu extraordinari patrimoni natural i cultural o les seues gents i costums.

La nostra proposta va més enllà d’un viatge de fi de curs o viatge d’estudis convencional:

  • Un viatge guiat i interpretat, donant significat als trets més rellevants del patrimoni.
  • Una experiència única en la qual s’ajudarà a descobrir, sentir, admirar i gaudir de cadascun dels moments màgics del viatge.
  • Viatges preparats a mida per a aconseguir el major gaudi per part dels usuaris, adaptats a les necessitats dels mateixos (edat, nivell educatiu, etc.).
  • Orientats a satisfer i superar les expectatives dels alumnes o usuaris mitjançant un servei de qualitat.
  • Comptant sempre amb l’assessorament i col·laboració de guies o entitats locals per a aconseguir una millor connexió amb el territori.

Acompanya’ns a través dels aiguamolls del Parc Nacional de Doñana o al naixement del Río Mundo. Xopa’t de la mescla de cultures del Camí de Santiago. Descobreix on viuen els animals més emblemàtics del nostre país, com el llop, el linx ibèric o el gall fer. Repassa amb nosaltres cadascuna de les pistes que ens han deixat els homes en el variat patrimoni cultural i que donen forma a la nostra història.

Per a això hem preparat ja alguns paquets orientatius dividint-los en:

  • Xicotetes incursions: són eixides d’un dia per a aprendre a estimar i conservar la vida del nostre voltant.
  • Escapades: són eixides temàtiques de dos o tres dies per a explorar territoris menys propers.
  • Ecoviatges o grans viatges: de cinc o sis dies, dedicats a aprendre, estimar i conservar el territori de llocs màgics i únics de la geografia espanyola.

No et pots perdre una experiència diferent, allunyada dels paquets turístics que ens porten als focus de consum i a la massificació. Preparats?

Agència de viatges: Pascual Tours

INFORMA’T